post

Analyse af PSG Hjemmebanetrøje 2018-19

For tre måneder siden afslørede Paris Saint-Germain holdets nye hjemtrøje i 2018-19-sæsonen, der holder sig til traditionen, og den nye trøje er præget af en langvarig rød og blå tofarvet form, der er blevet yndet af fans .

Billige PSG trøjer er parret med blå shorts og boltsokker, og boldstrumpene er dekoreret med røde striber indlagt med hvide kanter for at sikre, at klubbens traditionelle tre farver fuldt ud vises fra hoved til tå. Trøjen er udstyret med højtydende strikstof udstyret med den nyeste Vaporknit teknologi til at øge hastigheden gennem både ydeevne og æstetik. Det oplagte net i bryst og ryg er netop tegnet ud fra atletens feber og sveddata, hvilket giver optimal åndbarhed.

Paris Saint-Germain fans er en af ​​de mest fanatiske fans i Europa, og denne kraftfulde funktion giver os mulighed for at lave nogle nye ændringer til de traditionelle røde striber. Dette er en helt ny og unik måde at identificere din trøje på, så snart du ser den.

Paris Saint-Germain Club har en rig tradition og er kondenseret på denne trøje, som fans og spillere elsker. Jeg tror, ​​at mange PSG-fans vil købe Billige PSG trøje børn som en gave til børn.

De vævede røde og hvide to-tone strimler er indlejret bag den elegante krave og stolt udstiller de gyldne liljer, der stammer fra klubbenes mærker og er et symbol på klubben og endda hele Paris. Alt i alt er dette Billige Fodboldtøj til Børn design perfekt og vil helt sikkert blive elsket af fans.

post

Anmeldelser af Real Madrid Hjemmebanetrøje og Udebanetrøje 2018-19

Real Madrid’s 2018-19 sæson hjemme og væk trøjer, enkel og fed design fortsætter den klassiske trøje tradition i Real Madrid, den nye hvide farve på Billige fodboldtøj er en simpel opgradering baseret på det ikoniske traditionelle design. Den nye hals har en brugerdefineret knap graveret med ordene “Real Madrid” og tilføjer en raffineret og moderne stemning til trøjen.

Inspireret af klassikerne og integreret i det innovative design, er vildtrøkken ikke kun egnet til stadion, men også til gadenes slid. Ugensjerseyen opretholder et mørkt farveskema og indeholder en unik stil og holdbarhed – det kombinerer holdbarhed og street style med et unikt totonet blåt stripemønster med Tech Onix.

Real Madrid’s logo blev også reimagined på grundlag af Tech Onix. I modsætning til hjemmejerseyen bruger jerseyen et V-hals design i stedet for en knapstruktur.

Real Madrid’s 2018-19 hjemme og væk trøjer, der respekterer klassisk design og sprøjtning af innovative elementer, fortsætter med at fremme fremtiden for fodbolddesign. Den nye Real Madrid hjemme og udejersey er et godt eksempel, da designet af den nye jersey arver de klassiske elementer i den ikoniske Real Madrid historiske jersey og introducerer nye designfunktioner. For eksempel giver den nye halskonstruktion på hjemmejerseyen og Tech Onix på jerseyen jerseyen en følelse af friskhed og modernitet. Lad os købe Billige Real Madrid trøjer for at velsigne det for at opnå endnu større resultater i den nye sæson!

post

Analyse af detaljerne i Frankrigs fodboldtrøjer VM 2018

Rusland 2018 VM er på vej! Den franske fodboldforening lancerede i fællesskab Frankrig Hjemmebanetrøje VM 2018 og Frankrig Udebanetrøje VM 2018. Kombinationen af ​​elegance og innovation er den nye status af Les Bleus i Rusland i sommer.

I Frankrig repræsenterer landslaget en måde at være på, en levende repræsentation af fransk karakter. Tradition og vitalitet sameksisterer i dette hold, og det samme gør deres fans. Kombinationen af ​​Frankrikes stærke traditioner og fremtidens fortsatte omfavnelse har dannet nutidens kultur i Gallic Rooster.

I 2018 designet det franske team klæder fra hele afdelingen for at opretholde den kulturelle mangfoldighed og roste det evige symbol på national stolthed på moderne måder – blå, hvid og rød. De nationale flag farver er præsenteret i en anden berømt tradition af fransk elegance – den berømte elegante stil. De nye hjemtrøjer reproducerer de blå, hvide og røde farver fra hoved til tå. De delikate strikkede krave vises på knapperne på kraven. Der er hævet nationale maksimeringer – “Liberté, Egalité, Fraternité”.

VM fodboldtrøjer 2018 bruger højtydende strikkede stoffer udstyret med den nyeste Vaporknit teknologi til at øge hastigheden gennem både ydeevne og æstetik. De synlige masker på bryst og ryg er nøjagtigt kortlagt baseret på atlet feber og sveddata for at give optimal åndbarhed.

post

Analyse af Tyskland Udebanetrøje VM 2018

Tyskland er en stærk contender for verdensmesterskabet i 2018. Tyskland 2018 VM i New Jersey, hjælpe det tyske landshold fodboldspillere konkurrere om den højeste ære. Inspirationen også fra de tidligere VM fodboldtrøjer 2018 og klassisk design, samtidig med at indarbejde forkant med innovation og teknologi.

VM-trøjen har altid været scenen for at fremvise de mest ikoniske produkter, innovationer og design. Mange tidligere klassisk design er stadig meget populær med de fans, deres integration i innovation samtidig hylde ham loyale over for den klassiske og udøvelse af topkvalitet.

Tyskland 2018 VM væk skjorte med forsiden før lanceringen af ​​Tysklands 2018 VM hjemme trøje af den samme stamme, krave lavet af to stoffer med jersey mønster ekkoer. Bag trøjen viste stolt holdets stærke kaldenavn “Die Mannschaft”.

Den nye tyske 2018 VM trøje til at deltage i spidsen for produktet teknologi til at sikre, at spillerne får en stor præstation på banen, uanset om på stadion eller på gaden, samtidig med at det klassiske look nem identifikation,, sat på Tyskland trøje VM 2018 kan gøre en forskel .

post

Messi kan ikke vinde 2018 VM alt sammen

Som alle ved, selvom Argentina har den bedste spiller i verden, er det argentinske landshold meget vanskeligt at vinde verdensmesterskabet kun med Messi. Lad os købe en Argentina fodboldtrøje for at ønske ham en god placering i VM!

Argentina led et nederlag i en nylig venskabskamp. Resultatet af 1-6 tabte til Spanien, og i dette spil spillede Messi ikke. Formanden for den argentinske fodboldforening, Tapia, sagde: “Fodboldverdenen er ændret. Vi har de bedste spillere i verden, men vi skal hjælpe ham. Messi har ingen måde at vinde verdensmesterskabet med sine egne hænder. Messi er meget moden. Det er vores ære at have ham. Han er vores nummer én stjerne og har ambitioner. Han skal vinde verdensmesterskabet. ”

Præsidenten for den argentinske fodboldforening talte også om Argentinas ændring i coaching. “I holdet, der brød ind i VM, er vi det eneste hold, der har oplevet tre trænere. De øvrige hold har opretholdt sig i fire år. Stabilitet, de gjorde meget arbejde. ”

Argentina nåede finalerne i verdensmesterskabet i Brasilien, men de sidste øjeblikke mislykkedes. I dette VM er deres mål at vinde mesterskabet. Men selv om det argentinske landshold ikke brød ind i semifinalerne, er det ikke et fiasko, og hvis det argentinske landshold går ind i semifinalen, bliver det en stor succes! Med World Cup nærmer sig, vil Messi fodboldtøj til børn være den bedste gave!

post

Atletico Madrid kunne ikke holde Gletzman næste sommer

For nylig blev den kommende retning af Gretzman igen rostfri af medierne. Der har været medierapporter, at Gletzman kan blive med i Manchester United næste sommer. De spanske medier siger, at Barcelona stadig er den nærmeste gitterklub. Uanset hvilken sommer franske topscorer vælger, kan Atletico Madrid muligvis ikke holde Gleizman mere tilbage. Glitz Man iført Billige Fodboldtøj til børn at spille for Atletico Madrid dage synes at være for meget!

Selv om både Atletico Madrid og Gletszmann ikke har spillet så godt som sidste sæson, vil opholdet hos Atletico Madrid ikke kun være en chance for at konkurrere om La Liga og Champions League i fremtiden, men vil forblive holdets nummer én spiller. Men Gretzman besluttede i sidste ende at forlade Atletico Madrid, grunden er stadig håbet om at konkurrere om personlig ære i fremtiden.

Ronaldo vandt sin femte Golden Globe i Paris, Frankrig, og Gretzman er kun 18 i listen. Dette gør ham selvfølgelig psykologisk uudholdelig. Gletzman vidste, at selvom Atletico Madrid var på retten, kunne han konkurrere med de superrige som Real Madrid og Barcelona. Men på scenen ligger Atletico Madrid stadig tilbage i indflydelse og forretningsaktiviteter. Hvis du vil have sådan en personlig Golden Globes højeste ære, skal han forlade Atletico Madrid gigantiske hold. Lad os købe Griezmann tøj til børn for at støtte hans overførsel til Barcelona eller Manchester United!

post

Coutinho sagde, at han har gjort store fremskridt i Liverpool

Siden han blev medlem af Liverpool i 2013, har Coutinho gjort fremskridt både indenfor og uden for stadion iført Billige Fodboldtøj til børn, og i et interview sagde han, at han stadig ikke er i stand til at nå sit mål.

Ingen tror, at Coutinho kun kan spille den traditionelle “nr. 10”, han står ikke bag alle andre mennesker. Den engang beskedne figur i spillet er nu vokset til et banner.

Coutinhos udvikling i Liverpool, i sine egne ord, er “leapfrogging”.

Den 30. januar 2018 har Coutinho sluttet sig til Liverpool i fem år, oprindeligt fra Inter til Liverpool. Hans overførselsgebyr var 8,5 millioner pund. “Jeg er stærkere på alle måder her,” sagde Coutinho i et interview med GOAL.

“Jeg troede aldrig, jeg ville stå stille, fordi jeg vidste, at fremskridtene var uendelige, og at der altid var noget nyt at lære og mange ting at udvikle sig i. Jeg var tilfreds med min nuværende udvikling, men jeg har ikke gjort det endnu.” Lad os købe Liverpool tøj til børn for at fejre Coutinhos enorme fremgang!

post

Ozil til Manchester United kan genoplive den europæiske assisterende konges ære

Ifølge medierapporter, Ozil eller vil være i vinteroverføringsperioden, til 30 millioner pounds overførselsgebyr for at blive med i Manchester United. Ozil har længe været kritiseret for hans effektivitet i Arsenal. Hvis han blev medlem af de røde djæveler, kunne han genvinde de europæiske assistents ære?Arsenal tøj til børn fordi Ozils fantastiske præstation har været meget varmt!

Ozil fyret i løbet af Real Madrid-varmen, under Mourinhos hænder, har han skabt 17 assisterer i en enkelt sæson mirakler, og på grund af den modige ydeevne, vandt EU hjælper i et fald. Mange siger, at Jose Mourinho spiller konservativ, ligesom at sætte coachen og så videre, men hvis kun denne evne Mourinho, bliver absolut ikke den hotteste topmos i Europa. Mourinho er faktisk ikke stædig, han har vundet 100 point og 121 mål i Real Madrid-sæsonen for at skabe en enkelt sæson record og record mål.

Dette viser også, at Jose Mourinho er god til at bruge Ozil, kunne spille sin yndlings smukke fodbold. Da Ozil spillede i Arsenal, var han blevet kritiseret af omverdenen, mange kritiserede ham for vase, stil og så blødt. For Wenger ønskede han ikke bare, at Ozil skulle spille som kunstner, men han ønskede også, at han var hård på forsvarssiden og en hård fyr, men det var ikke Ozil’s job.

Så vi ser Ozils forskellige præstationer i Tyskland og Arsenal. Ozil kritiseres altid af Arsenal i Tyskland er holdets velfortjente hjerne. Arsenal midtbanespiller hold manglende hårdhed, måtte lade Ozil ikke godt i deres egen transformation. Det tyske holdets backcourt fuld af hårdhed, Ozil behøver ikke dele andet arbejde, og det kan være at sparke smukke fodbold. Køb Billige Fodboldtøj til børn at ønske Ozil har en lys fremtid!

post

PSG vil forsøge at hjælpe Neymar med Golden Globe Award

PSG træner sagde holdet vil forsøge at hjælpe Neymar vandt Golden Globe. Neymar iført Billige Fodboldtrøjer fra Barcelona i sommer til at deltage i det store Paris, hans 222 millioner euro overførselsgebyr for at skabe verdensrekord.

På grund af eksistensen af ​​Messi tror mange mennesker, at Neymar sandsynligvis ikke får Golden Globe i Barcelona, ​​han skal skifte til andre klubber for at finde det muligt. Efter at have tilmeldt Paris, scorede Neymar seks mål i seks kampe i den franske liga og scorede to mål i to Champions League-spil.

Neymar insisterede i september, at Golden Globe ikke var hans mål, men PSG-træneren sagde, at holdet ville forsøge at hjælpe ham: “Neymar er en spiller med forskellige evner, han har evnen til at få Golden Globe, vi vil hjælpe ham vandt prisen. ”

“I dagens fodbold er der mange magtfulde spillere, men Paris Saint-Germain vil arbejde hårdt, vi vil lade ham blive en Golden Globe strong contender og hjælpe ham med at få prisen.” PSG træner tilføjet. Lad os købe Billige Neymar Trøjer for at støtte Neymar!

post

Manchester United Tredjetrøje 2017-18 sæson

For to måneder siden meddelte Manchester United klubben 2017-18 årstidens nye tredje jersey, første gang i historien, den nye skjorte helt af fansens designskabelse. Lad os købe Fodboldtøj til børn for at fejre sin udgivelse!

I sidste sommer lancerede Adidas digital platformen “Creator Studio”, så fans over hele verden har mulighed for at skabe Manchester United 2017-18-sæsonen, den nye anden udebane, alle indgange i “contest mode” af brugerne stemmer ud af top 100, og derefter af holdets mest fashionable spillere at vælge dem at bære som en trøje.

Den nye jersey optrådte som en fashionabel grå form, med den tidligere lancering af sæsonen med vildtrøjen for at danne en skarp kontrast, detaljerne af designet i “Red Devils” fansne bekendt med de klassiske elementer, et symbol på klubben og fansen mellem de stærke bånd. Lad os købe Manchester United tøj til børn for at støtte dette store hold!