Vilkår og Betingelser

Returpolitik:


Vi er forpligtet til din fulde tilfredshed. Inden du nyder let udvekslings- og returpolitik, skal du kontakte os med returadresse inden du sender varerne tilbage. Og sørg for, at alle genstande, der sendes tilbage til os, skal være i deres oprindelige tilstand, dvs. ikke slidte, ændrede eller vasket med alle mærker vedhæftet.


Vi dækker ikke forsendelsesomkostningerne ved returnering eller udveksling af den rigtige ordrepakke, du er ansvarlig for forsendelses- og håndteringsomkostningerne. Derudover anbefaler vi, at du tilføjer tracking og forsikring for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlige for mistede forsendelser.


Alle returnerede varer skal sendes til den leveringsadresse, som vi sender dig en e-mail.


Udvekslinger:


Kontakt os inden du sender varerne tilbage. Alle genstande, der sendes tilbage til os, skal være i deres oprindelige tilstand, dvs. ikke slidte, ændrede eller vasket, med alle mærker vedhæftet. Slidte eller beskidte genstande returneres til dig.


Vi dækker ikke forsendelsesomkostningerne ved udveksling, du er ansvarlig for returportoen og for forsendelses- og håndteringsomkostningerne ved at sende de udskiftede varer tilbage til dig. Derudover anbefaler vi, at du tilføjer tracking og forsikring, når du sender varer til os for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlige for mistede forsendelser. Forsendelses- og ekspeditionsgebyrer refunderes ikke.


Venlig bemærkning:


Vælg dit produkt og størrelse nøje. Hvis du vil returnere varerne på grund af din skødesløse fejl, skal du betale forsendelsesomkostningerne.


Annullering af ordre:


Fordi vi behandler alle ordrer så hurtigt som muligt inden for 3-7 timer efter ordreafgivelse, så vi er ikke altid i stand til at annullere en ordre, efter at den er afgivet. Håber du kan forstå i dette nøglepunkt.


Ordresporing:


Hvis du ikke modtog dit 13-cifrede sporingsnummer inden for 5 dage efter din bestilling, har din e-mail-server muligvis set det som spam. I dette tilfælde bedes du kontakte os for hjælp til ordresporing.