Fortrolighedspolitik

Registrering:


Vi opfordrer dig til at registrere dig, når du handler på vores websted, men det er ikke nødvendigt. Vores registreringsformular kræver, at brugerne giver os kontaktoplysninger (såsom navn, aldersgruppe, postadresse, telefonnummer om dagen, e-mail-adresse og adgangskode). Du skal være 13 år eller ældre for at tilmelde dig. Registrering hjælper os med at give dig en hurtig og enkel checkout-oplevelse. De kundekontaktoplysninger, du angiver i registreringsformularen, bruges til at kontakte dig angående status på en ordre eller til at besvare dine spørgsmål. Derudover, medmindre du vælger at fravælge det, vil det blive brugt til at sende dig e-mail-opdateringer om kommende salg, konkurrencer, kampagner og produktinformation. Du anerkender og accepterer, at du er ansvarlig for at opretholde fortroligheden af ​​dine registreringsoplysninger og adgangskode. Hvis du vil, kan du også udfylde en kundeprofil. Selvom det ikke er påkrævet, hjælper oplysninger indhentet fra kundeprofilspørgsmål os med at lære mere om vores kunder og bruges til at forbedre vores kunders shoppingoplevelse hos os.


Bestil information:


Kunder kan bruge en ordreformular til at købe produkter. Når du afgiver en ordre, indsamler vi kontaktoplysninger, såsom dine forsendelses- og e-mail-adresser og økonomiske oplysninger, såsom din konto eller dit kreditkortnummer. Kontaktoplysninger fra ordreformularen bruges til at sende ordrer og information til vores kunder og komme i kontakt med dem, når det er nødvendigt. Du kan vælge at betale med kreditkort eller Western Union.


Vores garanti:


Vi er forpligtet til at beskytte dit privatliv. De oplysninger, du giver os, gives eller sælges ikke til nogen ekstern part undtagen rederiet, der leverer din ordre. Vi deler kun din leveringsadresse og dit telefonnummer med rederiet. De oplysninger, vi indsamler fra dig, bruges kun til at behandle og sende din ordre. Din e-mail-adresse bruges kun til at give dig en ordrebekræftelse og sporingsnummer. Dit telefonnummer bruges til at kontakte dig i tilfælde af et problem med opfyldelsen eller leveringen af ​​din ordre. Hvis du har spørgsmål, bekymringer eller kommentarer til vores fortrolighedspolitik, vil vi gerne vide, så vi kan adressere dem.